26 Ocak 2023

Yeter Sustuğum Dimo Stankov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,0 TL
Yazarı: Dimo Stankov
Çevirmen: Dimo Stankov

Yeter Sustuğum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dimo Stankov olan ve İstanbul Kültür Üniversitesi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeter Sustuğum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeter Sustuğum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeter Sustuğum TIKLA PDF İNDİR !

Yeter Sustuğum Yazarı Kimdir ?

Yeter Sustuğum yazarı Dimo Stankov 'dır. Dimo Stankov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Yeter Sustuğum PDF indir oku

Yeter Sustuğum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İstanbul Kültür Üniversitesi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeter Sustuğum TIKLA PDF İNDİR !

Yeter Sustuğum TIKLA PDF İNDİR !

Dünyada toplumculuk çökmüş görününce aydınların çoğu pusulasız gemicilere döndüler. Yolunu şaşırmayanlardan biri bloklar arasındaki çatışma yıllarında Bulgaristan istihbaratının doruklarında görev yapmış olan Dimo Stankov. Uzun süre sessiz kaldıktan sonra, hasımlarla çarpışırken kendi safının bürokrasisi ile de boğuşmak zorunda kaldığı o dönemde yaşadıklarını ve gördüklerini açıklıyor. Anlattıklarının içinde Türkiye ile ilgili çok şey var. Kitabı roman değil. Ama başkişisi ya da tanığı olduğu olaylar roman anlatısından daha çarpıcı, tarih kitaplarında sunulan bilgilerden daha göz açıcı.

(Tanıtım Bülteninden)

Yeter Sustuğum TIKLA PDF İNDİR !Yeter Sustuğum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Yeter Sustuğum, Dimo Stankov

Yorum Gönder