20 Ocak 2023

Yağmur Fena Burada Kal Zeynep Gülçin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Zeynep Gülçin
Çevirmen: Zeynep Gülçin

Yağmur Fena Burada Kal indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Gülçin olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Yağmur Fena Burada Kal eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yağmur Fena Burada Kal ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yağmur Fena Burada Kal TIKLA PDF İNDİR !

Yağmur Fena Burada Kal Yazarı Kimdir ?

Yağmur Fena Burada Kal yazarı Zeynep Gülçin 'dır. Zeynep Gülçin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Yağmur Fena Burada Kal PDF indir oku

Yağmur Fena Burada Kal indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yağmur Fena Burada Kal TIKLA PDF İNDİR !

Yağmur Fena Burada Kal TIKLA PDF İNDİR !

Çiçek Pasajı ile Balık Pazarı'nı birleştiren sokağı hayal edin, Yağmur Fena, Burada Kal'daki öyküler tam da o sokağın içinden geçiyor.

Dünyanın en renkli ve işlek caddelerinden birine ve bu kadar merkezde olduğu halde o kadar "kenarda" bir arka sokağa çıkıyor yolun iki ucu.

Dumanaltı, içki kokan, kalabalık, bağır çağır, gözüyaşlı, cıvıltılı, kahkahalar atan, kan akıtan, can acıtan ve tebessüm ettiren.

Zeynep Gülçin, öyküde yerini ve sesini bulmuş bir imza...


(Tanıtım Bülteninden)

Yağmur Fena Burada Kal TIKLA PDF İNDİR !Yağmur Fena Burada Kal TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Yağmur Fena Burada Kal, Zeynep Gülçin

Yorum Gönder