20 Ocak 2023

Toparlanın Gidiyoruz Güzin Özyağcılar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Güzin Özyağcılar
Çevirmen: Güzin Özyağcılar

Toparlanın Gidiyoruz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güzin Özyağcılar olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 104 sayfalık Toparlanın Gidiyoruz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Toparlanın Gidiyoruz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Toparlanın Gidiyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Toparlanın Gidiyoruz Yazarı Kimdir ?

Toparlanın Gidiyoruz yazarı Güzin Özyağcılar 'dır. Güzin Özyağcılar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Toparlanın Gidiyoruz PDF indir oku

Toparlanın Gidiyoruz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 104 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Toparlanın Gidiyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Toparlanın Gidiyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Karların arasından çıkarılıp, battaniyeye sarılıp annemin kucağına veriliyorum. Zaman zaman bu sahneler tekrarlanmış maalesef. Öte yandan hava buz gibi olsa da kalplerde sıcak dostluklar da kurulurdu küçük yerlerde. Yoksa çekilmez olur bu çileler. Tam oraya alışacakken iki sene sonra gene babam Toparlanın gidiyoruz, der, dostluklar da yarım kalırdı.

Okuyacağınız kitap sadece bir özyaşamöyküsü değil, bir şeye umutla bağlanmanın anlatısıdır. Hayata bir tutkunun eşiğinden bakanlar için acı tatlı onca şey, hatırlanınca tebessüm ettirecek bir anıdır sadece; Ah biz de çok sanatçı olmak istedik ama ailemiz izin vermedi, diyenlere anlatılacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Toparlanın Gidiyoruz TIKLA PDF İNDİR !Toparlanın Gidiyoruz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Toparlanın Gidiyoruz, Güzin Özyağcılar

Yorum Gönder