18 Ocak 2023

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Mehmet Ortaç

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Arunas Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü PDF indir oku

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arunas Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Geniş siyah şapkası, eski püskü pantolonu, beyaz yaka bağı, sempatik gülümsemesi ve genel olarak sadece Bay John Hare'in yarışabileceği derecede hayırseverce ve merak dolu bakışları vardı. Holmes sadece kostümünü değiştirmiş gibi gözükmüyordu. İfadesi, tavırları, ruhu yeni büründüğü rolün bir parçası olmuşlardı. Holmes bir dedektif olduğu zaman hem sahne, çok iyi bir aktörü, hem de bilim çok keskin bir mantıkçıyı kaybetmişti.

-Bohemya'da Skandal

Holmes'u profesyonel araştırmalar sırasında izlemekten daha büyük zevk aldığım bir şey yoktu. Onun hızlı çıkarımları ve ani bir şekilde sunduğu önsezilerini her zaman mantıklı bir temele bağlayarak, kendisine sunulan sorunları çözmesine hayran kalmışımdır.

-Benekli Kordon Vakası

Arkadaşım benim onlara eşlik etmemde ısrarcı oldu ki ben de bunu hevesli bir şekilde yaptım çünkü duyduğum hikâye merakımı ve sempati oldukça derin bir şekilde uyandırmıştı.

-Zümrüt Taç Vakası

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes-Cinayet Günlüğü, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder