15 Ocak 2023

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? Mehmet Zeki Erkozan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Mehmet Zeki Erkozan
Çevirmen: Mehmet Zeki Erkozan

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Zeki Erkozan olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? TIKLA PDF İNDİR !

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? Yazarı Kimdir ?

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? yazarı Mehmet Zeki Erkozan 'dır. Mehmet Zeki Erkozan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? PDF indir oku

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? TIKLA PDF İNDİR !

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? TIKLA PDF İNDİR !

Üç kişiydiler aynı masada ve otobüs bekliyorlardı. Birbirlerini seçemiyorlardı, gözlerinde belirsizliğin, renksizliğin perdesi vardı. Sararmış yüzler arasında sisler geziniyordu. Ölgün bir ışık vardı gri duvarları aydınlatan. Yüzlerin yarısı gecenin karanlığına yarısı da sarı bir ışıkta kalmıştı. Gecenin pusu, sigaranın dumanından oluşan sisler… Salonun havası leş gibiydi ve sigaraların ağır kokusuydu insanı bayıltan. Gecenin pusu sigaradan, yoksulluktan ve açlığın nefes kokularından yapılmıştı. Üç kişi oturuyordu masada, bunlardan biri kadındı.

(Tanıtım Bülteninden)

Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? TIKLA PDF İNDİR !Sahi Kaç Rengin Toplamıyız? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sahi Kaç Rengin Toplamıyız?, Mehmet Zeki Erkozan

Yorum Gönder