19 Ocak 2023

Sabah Yolcuları Feyza Hepçilingirler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Feyza Hepçilingirler
Çevirmen: Feyza Hepçilingirler

Sabah Yolcuları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feyza Hepçilingirler olan ve Sia yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sabah Yolcuları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sabah Yolcuları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sabah Yolcuları TIKLA PDF İNDİR !

Sabah Yolcuları Yazarı Kimdir ?

Sabah Yolcuları yazarı Feyza Hepçilingirler 'dır. Feyza Hepçilingirler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sabah Yolcuları PDF indir oku

Sabah Yolcuları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sia yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sabah Yolcuları TIKLA PDF İNDİR !

Sabah Yolcuları TIKLA PDF İNDİR !

Feyza Hepçilingirler'in Akademi Kitabevi Öykü Birincilik Ödülü'nü kazanan ilk kitabıdır Sabah Yolcuları. Usta bir öykücünün, bir dil ustasının hayata bakışını ve edebiyat anlayışını ortaya koyan bu kitap, insanı anlamayı ve anlatmayı, yaşamın kendi içindeki devingenliğini ustalıkla yansıtmasıyla da önem kazanıyor.

"Bunlar sabah yolcuları değil. Sabah yolcuları sessizdir. İleri geri konuşmazlar, evreni boylarıyla ölçmezler. Hem en büyük hem en küçük olanı, kısaca kendilerini düşünürler... Dedikodu edecek zamanları ve güçleri yoktur. Uykunun engin, düşlere sürükleyen rahatlığından yaşamın bıkmışlığına geçmenin yarattığı yılgınlığı yenme uğraşı verirler hep."

(Tanıtım Bülteninden)

Sabah Yolcuları TIKLA PDF İNDİR !Sabah Yolcuları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sabah Yolcuları, Feyza Hepçilingirler

Yorum Gönder