19 Ocak 2023

Gölgenin Ağırlığı Sitem Ateş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Sitem Ateş
Çevirmen: Sitem Ateş

Gölgenin Ağırlığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sitem Ateş olan ve Turkuvaz Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölgenin Ağırlığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölgenin Ağırlığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölgenin Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Gölgenin Ağırlığı Yazarı Kimdir ?

Gölgenin Ağırlığı yazarı Sitem Ateş 'dır. Sitem Ateş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gölgenin Ağırlığı PDF indir oku

Gölgenin Ağırlığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölgenin Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Gölgenin Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Ailesini kaybetmiş küçük bir kız, ailesini kaybetmiş başka birinin, Mecit Kaptan'ın hikâyesinin peşine düşer. Bu yolculuk, kendi kişiliğini oluşturan coğrafyaya da bir seyahattir.

Sitem Ateş, Gölgenin Ağırlığı'nda bir denizci beyinin, Mecit'in ayak izlerini takip ediyor ve 1920'lerden günümüze bir Türkiye panoraması çıkarıyor.

Elindeki tek mavnayı bir filoya dönüştüren denizci beyinin yaşamı, hırçın denizleri aşmak isteyenler için de bir rehber...

(Tanıtım Bülteninden)

Genel Yayın Yönetmeni: Gülenay Börekçi
Kitap Kategori Yönetmeni: Erdem Öztop
Yayına Hazırlayan: Cem Tunçer
Kapak Fotoğrafı: Sitem Ateş
Kapak ve Sayfa Tasarımı: Gülay Tunç

Gölgenin Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !Gölgenin Ağırlığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gölgenin Ağırlığı, Sitem Ateş

Yorum Gönder