23 Ocak 2023

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 Ömer Seyfettin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Ömer Seyfettin
Çevirmen: Ömer Seyfettin

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Seyfettin olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 Yazarı Kimdir ?

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 yazarı Ömer Seyfettin 'dır. Ömer Seyfettin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 PDF indir oku

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 TIKLA PDF İNDİR !
Ömer Seyfettin edebî zevk sahibi olmak ve hikâyemizi anlamak isteyenlerin öncelikle okumaları gereken yazardır. Hikâyeleriyle yaşadığı dönemin siyasi ve fikrîi hayatında olduğu kadar modern Türk Hikâyeciliğinde de çığır açmıştır. Yayınevimiz Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilk ve orta öğretim seviyesindeki öğrencilere tavsiye ettiği bu eser için Ömer Seyfettin Hikâyelerinden bir demet sunar. Seçmeyi edebî türlerimiz hakkında yaptığı hatırşinas ve zevkli derlemelerle temayüz eden N. Ziya Bakırcıoğlu yaptı. Okumayı kolaylaştırmak için gerekli gördüğü yerlere kısa açıklamalar yazdı. Hikâyeler'in birinci kitabında yazarın en sevilen hikâyelerinden on altısı, ikinci kitabında dokuzu bulunmaktadır. Okuyanların dahi tekrar tekrar okuması gereken hikâyeler...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 TIKLA PDF İNDİR !

04.09.2007

İlginç hikayeler

Ömer Seyfettin'i Kaşağı, Diyet, Falaka hikayeleri ile biliyoruz, küçükken onlarla büyüdük diyebilirim. Ancak yeniden okuduğumda farkettim ki bu hikayalerde hakikaten dehşete varan şeyler var. Diyet mesela. Onu ben şahsen çocuğumun okumasını istemem. Mermer Tezgah da değişik ama normal bir hikaye. Bize yıllardan beri sadece çocuk öyküleri yazarı gibi lanse edilen Ömer Seyfettin'in aslında 14 kategoriye varan öyküler yazdığını (çocukluk öyküleri, askerlik öyküleri, subaylık öyküleri, peri hikayeleri...vb) da okulumdaki Edebiyat Öğretmeni arkadaşımdan öğreniyorum. Yazarın hikayelerinde karakter tahlilinden ziyade olaylara yer verdiğini de ekleyelim.

Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Ömer Seyfeddin-Seçme Hikyeler 1, Ömer Seyfettin

Yorum Gönder