28 Ocak 2023

Okyanus Odalar Elif Ezgi Uzmansel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı: Elif Ezgi Uzmansel
Çevirmen: Elif Ezgi Uzmansel

Okyanus Odalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Ezgi Uzmansel olan ve Boyut Yayın Grubu yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Okyanus Odalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Okyanus Odalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Okyanus Odalar TIKLA PDF İNDİR !

Okyanus Odalar Yazarı Kimdir ?

Okyanus Odalar yazarı Elif Ezgi Uzmansel 'dır. Elif Ezgi Uzmansel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Okyanus Odalar PDF indir oku

Okyanus Odalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Boyut Yayın Grubu yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Okyanus Odalar TIKLA PDF İNDİR !

Okyanus Odalar TIKLA PDF İNDİR !
"... Her zaman insanın kendisini hapsettiği bir oda olduğunu düşünmüşümdür... Benim ki öyle bir oda olmalıydı ki, hapsolduğumda özgürleşebilmeliydim. Siz kendinizinkine karar verin... Ben, benimkini bulamadım."

Öyküleriyle ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan genç ve yetenekli bir yazardan, Elif Ezgi Uzmansel'den sarsıcı bir ilk kitap. Hayatını gündelikçilik ve hastabakıcılık yaparak devam ettirmeyi seçen felsefe mezunu genç bir entelektüelin sıra dışı yaşamı. "Kabulleniyor musun, direniyor musun?" sorusu etrafında şekillenen, elinizden bir an olsun bırakamayacağınız, sürprizlerle dolu sürükleyici bir hikâye.



Sayfa Sayısı: 453

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Boyut Yayın Grubu Okyanus Odalar TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2020

Muhteşem

Kitap akıcı dili ve ilgi çekici kurgusuyla sizi içine alıyor. Keyifle okunacak bir kitap

Okyanus Odalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Okyanus Odalar, Elif Ezgi Uzmansel

Yorum Gönder