26 Ocak 2023

Kızılbaşlar Ali İsa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Ali İsa
Çevirmen: Ali İsa

Kızılbaşlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali İsa olan ve Yurt Kitap Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızılbaşlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızılbaşlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızılbaşlar TIKLA PDF İNDİR !

Kızılbaşlar Yazarı Kimdir ?

Kızılbaşlar yazarı Ali İsa 'dır. Ali İsa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kızılbaşlar PDF indir oku

Kızılbaşlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yurt Kitap Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızılbaşlar TIKLA PDF İNDİR !

Kızılbaşlar TIKLA PDF İNDİR !
Kızılbaşların, Çaldıran Savaşının, Şahlar Şahı İsmail´in Romanı....Kızılbaşlar durdu. Emirler İsmail´in başına toplandı. Genç komutanın heyecandan büyümüş gözleri karşıdaki sayısız ışıltıya dikilmişti. Kimse konuşmuyordu. Bir süre sonra İsmail kararlılıkla başını kaldırıp emretti: ´´Hülafe, sen sağ cenaha; Lâla, sen de sol cenaha....Kalanlar ise ortada olacak...´´ Genç komutanın sesindeki ahenk emirlerinin kalbini titretti. ´´Gidin. Tanrı sizi korusun!´´



Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yurt Kitap Yayın Kızılbaşlar TIKLA PDF İNDİR !Kızılbaşlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kızılbaşlar, Ali İsa

Yorum Gönder