23 Ocak 2023

Karanlıkta Bir Işık Attila Duman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Attila Duman
Çevirmen: Attila Duman

Karanlıkta Bir Işık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila Duman olan ve Belge Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlıkta Bir Işık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlıkta Bir Işık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlıkta Bir Işık TIKLA PDF İNDİR !

Karanlıkta Bir Işık Yazarı Kimdir ?

Karanlıkta Bir Işık yazarı Attila Duman 'dır. Attila Duman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanlıkta Bir Işık PDF indir oku

Karanlıkta Bir Işık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Belge Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlıkta Bir Işık TIKLA PDF İNDİR !

Karanlıkta Bir Işık TIKLA PDF İNDİR !
"Eylül ayı sonlarına doğru birdenbire şenleniverir Artvin. Yaz aylarında belirgin bir şekilde tenhalaşan kent, köylerden, kasabalardan gelen binlerce öğrenciyle dolar taşar, insanlar adeta sığmaz olurlar daracık caddelere, sokaklara. Her köşesinde bir canlılık, bir hareket başlar, artık öğrenciler kenti olmuştur Artvin... Neden öğrenciler kenti, neden okuma sıralamasında en başlarında yer almakta, bu halk okumağa, okutmağa neden bu denli düşkün? Engebeli bir yapıya sahip olan Artvin'in arazisi, Karadeniz kıyısından biraz içeriye gidildikçe birden yükselmeğe başlar. Birbiri üzerine yığılan dağlar, tepeler, kayalar, bölgenin efsanevi noklarından Karçal'ı ve diğer yükseltileri oluşturular. Her yan kırık, her yan bölük pörçük, sanki yeryüzünün bütün tepeleri, dağları kayaları buralarda toplanmış... Ve bu dağların eteklerine, yamaçlarına, dere ağızlarına serpilmiş yüzlerce köy, birer karışlık topraklarda ayakta kalabil

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanlıkta Bir Işık, Attila Duman

Yorum Gönder