15 Ocak 2023

Her Şeyi Baştan Anlat Ece Erdoğuş Levi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Ece Erdoğuş Levi
Çevirmen: Ece Erdoğuş Levi

Her Şeyi Baştan Anlat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ece Erdoğuş Levi olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Her Şeyi Baştan Anlat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Her Şeyi Baştan Anlat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Her Şeyi Baştan Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Her Şeyi Baştan Anlat Yazarı Kimdir ?

Her Şeyi Baştan Anlat yazarı Ece Erdoğuş Levi 'dır. Ece Erdoğuş Levi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Her Şeyi Baştan Anlat PDF indir oku

Her Şeyi Baştan Anlat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Her Şeyi Baştan Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Her Şeyi Baştan Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Özlem 35 yaşında evli bir kadındır. Bir akşam ani bir kararla kocasını terk edip âşık olduğu adamın evine gider. Orada onu kötü bir sürpriz beklemektedir: Bir eş! Evine geri dönen Özlem'in gerçeklerle bağı kopmuştur artık. Geçirdiği sinir krizi sonrasında gözlerini bir akıl hastanesinde açar. Âşık olduğu adamın hayali sürekli yanındadır ve Özlem'le konuşmaktadır.
Özlem'in akıl hastanesinde tanıştığı her hastanın farklı bir hikâyesi vardır. Kimi aklını rakamlarla bozmuş, kimi kavuşamadığı sevgilinin özlemiyle çıldırmış, kimi yangında kaybettiği çocuklarının acısıyla gerçeklik duygusunu yitirmiş bu insanlar Özlem'in dünyaya ve kendine bakışını değiştirebilecek midir? Özlem takıntı haline getirdiği adamdan kurtulup yepyeni bir yaşama yelken açma gücünü kendinde bulabilecek midir?
Ece Erdoğuş Levi, çizdiği onlarca insan portresiyle okuru bambaşka diyarlara götürürken normal-anormal ayrımının da sınırlarında dolaştırıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Her Şeyi Baştan Anlat TIKLA PDF İNDİR !Her Şeyi Baştan Anlat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Her Şeyi Baştan Anlat, Ece Erdoğuş Levi

Yorum Gönder