16 Ocak 2023

Gözlerini Kaçırma Irmak Zileli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Irmak Zileli
Çevirmen: Irmak Zileli

Gözlerini Kaçırma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Irmak Zileli olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gözlerini Kaçırma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gözlerini Kaçırma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gözlerini Kaçırma TIKLA PDF İNDİR !

Gözlerini Kaçırma Yazarı Kimdir ?

Gözlerini Kaçırma yazarı Irmak Zileli 'dır. Irmak Zileli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gözlerini Kaçırma PDF indir oku

Gözlerini Kaçırma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gözlerini Kaçırma TIKLA PDF İNDİR !

Gözlerini Kaçırma TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Her-kadın-anne-doğar. Her-kadın-anne-doğar. Her-kadın-anne-doğar. Bunu da söylediler. Aslında kimsenin kız çocuğu doğurduğu yoktu. Doğurulan yeni bir anneydi. Anneannen Kâmile Hanım, senin anneni doğurmuştu. Kendi kızını değil. Annen Hicran, Rüya'nın annesini doğurmuştu. Gözü gibi sevmek için adını Didem koyduğu bebeği değil. Sen şimdi bu döngüyü kırdın."

Muzır ve itaatsiz kız çocuklarının bile büyüdükçe

"o çok eleştirdikleri" annelerine dönüştüğünü gösteren, "sistemi yeniden yaratan" o bakışlar…

Gözlerini Kaçırma, bir ailenin üç kuşak kadınlarının kızlarıyla kurduğu ilişkiler üzerinden; kadınlığı, "kutsal" anneliği, "iyi evlat" olmayı ve ataerkilliği kadın eliyle üreten döngüyü sorguluyor.

Kapak: Eray Kula

Editör: Didem Ünal

Gözlerini Kaçırma TIKLA PDF İNDİR !Gözlerini Kaçırma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gözlerini Kaçırma, Irmak Zileli

Yorum Gönder