27 Ocak 2023

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda Gülseren Engström Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Gülseren Engström
Çevirmen: Gülseren Engström

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülseren Engström olan ve Cem Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda Yazarı Kimdir ?

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda yazarı Gülseren Engström 'dır. Gülseren Engström yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda PDF indir oku

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cem Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda TIKLA PDF İNDİR !
Gazeteci, fotoğraf sanatçısı, belgesel film yönetmeni ve yazar Güneş Karabuda'nın anlamlı yaşamı, bir ömre sığmayacak yoğunluktadır. Gülseren Engström bu kitapta, yarım asra damgasını vuran olay ve kişileri Karabuda'nın tarafsız ve duyarlı gözünden izleme olanağını sunuyor bizlere. Engström, siyasal ve toplumsal açıdan dönüm noktası sayılabilecek olaylara tanıklık eden Karabuda'nın yaşamöyküsünü, doğduğu İzmit Devlet Hastanesi'nden başlayarak anlatmaktadır.

Şu anda Paris, Stockholm, İstanbul üçgeninde yaşayan, çocukluk arkadaşlarının gevrek kahkahalarını özleyen, İsveçlilerin hakseverliği ile sadeliklerini seven, Paris'teki anılarına tutkun, her şeyden önce kalbi Beyoğlu'nda atan Güneş Karabuda'nın anlattıkları, yakın tarihimizi daha iyi anlamamıza katkıda bulunacaktır.

İsveç basınının, "Güneş Karabuda ve eşi Barbro olmasaydı, televizyon seyircisinin uzakların ötesindeki ülkeler hakkındaki bilgisi eksik olurdu" dediği Karabuda çiftinin öyküsü, aynı zamanda klasik türden olmayan bir aşk öyküsüdür.



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cem Yayınevi Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda TIKLA PDF İNDİR !Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda, Gülseren Engström

Yorum Gönder