15 Ocak 2023

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi Yusuf Yavuzyılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Yusuf Yavuzyılmaz
Çevirmen: Yusuf Yavuzyılmaz

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Yavuzyılmaz olan ve Cıra Genç yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi TIKLA PDF İNDİR !

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi Yazarı Kimdir ?

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi yazarı Yusuf Yavuzyılmaz 'dır. Yusuf Yavuzyılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi PDF indir oku

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cıra Genç yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi TIKLA PDF İNDİR !

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi TIKLA PDF İNDİR !

Gazali yaşadığı dönemin en önemli İslam düşünürü olduğu şüphe götürmeyen bir gerçektir. O bir yandan Sünni anlayışın oluşumunda, diğer yandan da Selçuklu Devletinin kurucu ideolojisinin belirlenmesinde birincil derecede rol oynamış alim bir kişiliktir.

Gazali, aynı zamanda İslam ilimlerinde ve felsefede derinlikli bir donanımına sahiptir. Öyle ki, çeşitli konularda getirdiği bakış açısı, kendisinden sonraki İslam düşüncesini etkilemeye devam etmiştir. Bu anlamda Onu İslam düşüncesi açısından kurucu metinler oluşturan bir aydın olarak değerlendirebiliriz.

Gazali'yi tanımak; günümüz dünyasının aktüel problemlerinin anlaşılmasında ve Müslümanların zihin yapılarının oluşmasında önemli bir rol oynayacak ve hiç şüphesiz Müslümanların çeşitli konular karşısındaki reflekslerini de açıklayıcı olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi TIKLA PDF İNDİR !Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Gazali: Bir İslam Aliminin Entelektüel Portresi, Yusuf Yavuzyılmaz

Yorum Gönder