23 Ocak 2023

Dünyanın Tozu Jacques Lacarriere Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Jacques Lacarriere
Çevirmen: Mükerrem Akdeniz

Dünyanın Tozu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jacques Lacarriere olan ve Telos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyanın Tozu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Tozu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Tozu TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Tozu Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Tozu yazarı Jacques Lacarriere 'dır. Jacques Lacarriere yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dünyanın Tozu PDF indir oku

Dünyanın Tozu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Tozu TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Tozu TIKLA PDF İNDİR !
Romanın adı: Dünyanın Tozu. Baş kahramanı: Gerçekleri, düşleri ve mucizeleriyle Anadolu toprağı. XIII. yüzyıl Anadolu'su. Selçuklu sultanları ve Moğal akınları zamanı. Gerçekliği, Tanrı'yı, kendi özünü aramakta olan gezgin derviş ve halk ozanı Yunus Emre. Ayrıca, Anadolu'nun insan dünyasının öteki iki mimarı: Hacı Bektaş Veli ve Mevlâna. İnsan yüreğine doğru hırpalayıcı bir yolculuk olan bu roman, engin Erenler'in mucize yaratma güçlerini anlatır ve akıl almaz kerametlerini sergilerken masalsı bir havaya bürünmekle birlikte, çağımıza yaptığı göndermeler sayesinde günümüzün dünyasından uzaklaşmamıza engel olmaktadır.



Sayfa Sayısı: 179

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Telos Yayıncılık Dünyanın Tozu TIKLA PDF İNDİR !

16.10.2007

Harman

Çok iyi niyetle ve kurguyla yola çıkılmış, ancak anlatımından ötürü bitmek bilmedi...Çeviri mi çok şiirseldi tam bilemiyorum, bir türlü akıcılığı yakalayamadım. Ancak Yunus Emre - Mevlana - Hz.Ali ve Hacı Bektaş'la ilgili efsane ve tespitler güzeldi. Özellikle cennet-cehennem-din üzerine farklı bakış açıları sunduğu için meraklısına tavsiye ederim.

Dünyanın Tozu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dünyanın Tozu, Jacques Lacarriere

Yorum Gönder