17 Ocak 2023

Dağdaki Ateş Şekip Altunkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,25 TL
Yazarı: Şekip Altunkan
Çevirmen: Şekip Altunkan

Dağdaki Ateş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şekip Altunkan olan ve Düş Sözcükleri yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dağdaki Ateş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dağdaki Ateş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dağdaki Ateş TIKLA PDF İNDİR !

Dağdaki Ateş Yazarı Kimdir ?

Dağdaki Ateş yazarı Şekip Altunkan 'dır. Şekip Altunkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dağdaki Ateş PDF indir oku

Dağdaki Ateş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Düş Sözcükleri yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dağdaki Ateş TIKLA PDF İNDİR !

Dağdaki Ateş TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

1980 darbesinden sonra çıkarılan zorunlu hizmet yasasıyla Torosların eteklerinde bir ilçeye tayini çıkan Doktor Handan, bilinmezlerle dolu bir dünyaya adım atmanın tedirginliğini yaşıyordu. Anadolu'nun bu küçük ilçesinde toplumsal yaşam çelişkilerle doluydu ve bambaşka bir hayat bekliyordu onu. Hastanede çalışırken hekimliğin hazzını yaşayacak olan genç doktor, aynı zamanda hayatının en büyük aşkına rastlayacaktı. Ama ilçedeki çelişkiler yumağının içinde önemli bir tehlike, bir kötülük dolaşıyordu. Gelişen olaylar, sevdikleriyle beraber Doktor Handan'ı da içine alacak, bu kötülükten kurtulmak için amansız bir mücadele başlayacaktı.

Dağdaki Ateş, heyecanlı bir yolculuk gibi okuyucuyu sarıyor. Bu romanda Anadolu'nun gerçeğini görmenin yanında, saf bir aşkı, dostluğu, yardımlaşmayı ve mücadeleden asla vazgeçmemenin önemini bulacaksınız. Akıcı bir dille yazılan Dağdaki Ateş, salam kurgusuyla akıllarda uzun süre iz bırakacak, Türk edebiyatında önemli bir yer edinecek.

Dağdaki Ateş TIKLA PDF İNDİR !

28.08.2018

Dagdaki Ateş

Ustaca kurgulanmiş.Gerçekçi bir roman.Genc bir doktorun mecburi hizmet doneminde yasadiklari.Rahatca okunan surukleyici keyifli.

Dağdaki Ateş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dağdaki Ateş, Şekip Altunkan

Yorum Gönder