21 Ocak 2023

Canım Sevgilim Ines Isabel Allende Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Isabel Allende
Çevirmen: Isabel Allende

Canım Sevgilim Ines indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Isabel Allende olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Canım Sevgilim Ines eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Canım Sevgilim Ines ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Canım Sevgilim Ines TIKLA PDF İNDİR !

Canım Sevgilim Ines Yazarı Kimdir ?

Canım Sevgilim Ines yazarı Isabel Allende 'dır. Isabel Allende yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Canım Sevgilim Ines PDF indir oku

Canım Sevgilim Ines indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Canım Sevgilim Ines TIKLA PDF İNDİR !

Canım Sevgilim Ines TIKLA PDF İNDİR !
Herhalde meydanlara benim heykellerimi dikecekler, adımı taşıyan sokaklar ve şehirler olacaktır, aynı Pedro de Valdivia ve diğer fatihler gibi, ama erkekleri dövüşürken kasabalar kuran yüzlerce yiğit kadın unutulup gidecektir." Bu sözlerin sahibi Inés Suárez, İspanya'nın Extremadura kentinden mütevazı bir terzi kızdır. Çapkın kocası Malagalı Juan, şan ve şeref hayalleriyle Atlantik'in öte yanındaki yeni İspanyol sömürgelerine gidince, onu bulmak umuduyla o da Yenidünya'ya yelken açan bir gemiyle yola çıkar. Gerçi Amerika'da kocasını bulamaz ama Peru fatihi İspanyol kumandan Pizarro'nun subaylarından Pedro de Valdivia ile tutkulu bir aşk yaşayacak, inanılmaz tehlikeleri cesaretle göğüsleyerek onun yanında Şili'nin fethine katılacaktır.
Isabel Allende'nin usta kaleminden çıkan, belgelere dayalı bu destansı roman, tarihin unutulmaz bir dönemindeki şiddet ve acımasızlığın yanı sıra aşk ve fedakârlık öykülerini harmanlarken, gerçek olayların en başarılı kurgulardan bile daha şaşırtıcı ve bir o kadar da sürükleyici olabileceğini kanıtlıyor.



Sayfa Sayısı: 394

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Canım Sevgilim Ines TIKLA PDF İNDİR !

19.03.2015

çok güzel

Allende okumadan kitap okumuş sayılmazsınız


20.10.2011

Gerçekçi peri masalları

Yaşadığım dünyadan sıkılıp, farklı ama gerçek bir dünyaya gitmek istediğimde sarıldığım yazarlardandır Isabel Allende. Kitaplarında aynı anda hem dünya tarihine dair gerçek ve şaşırtıcı detaylar hem de peri masalları bulabilirsiniz. Bu kitabı da beni hayal kırıklığına uğratmadı.


11.11.2009

Kitabın başlığı

Kitabın İngilizce çevirisini okumuştum. Türkçe´deki başlığın orijinalindeki anlamı vermediğini düşünüyorum.

Canım Sevgilim Ines TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Canım Sevgilim Ines, Isabel Allende

Yorum Gönder