22 Ocak 2023

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 David Eddings Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: David Eddings
Çevirmen: Bülent Somay

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Eddings olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 TIKLA PDF İNDİR !

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 Yazarı Kimdir ?

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 yazarı David Eddings 'dır. David Eddings yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 PDF indir oku

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 TIKLA PDF İNDİR !

Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 TIKLA PDF İNDİR !
"Bir gün, Tanrı Aldur bir çocuk kalbi büyüklüğünde, küre şeklinde bir taş aldı ve bir ruh haline getirene kadar elinde evirip çevirdi. İnsanların Aldur Taşı dedikleri bu canlı mücevherin gücü çok büyüktü ve Aldur onunla mucizeler yarattı." Aldur'un kardeşi Tanrı Torak, binyıllar boyunca Taş'ı eline geçirmek için yapmadığını bırakmadı. Onu engellemek için çalışan iki kişi, Aldur'un müridi Büyücü Belgariath ve kızı Büyücü Polgara idi. Belgariad, Torak'ın Aldur Taşı'nı ele geçirip dünyaya hakim olmak için verdiği son mücadelenin hikayesidir. Büyücüler Kraliçesi'nde, Garion'un, yol arkadaşları İpek, Barak, Pol Teyze ve Büyücü Belgariath ile birlikte, kendindeki büyü gücünü tanımasının, intikamın sandığı kadar kolay ve mutluluk veren bir şey olmadığını öğrenmesinin, Batı dünyasının en büyük şövalyesi Mandorallen ile tanışmasının ve doğduğundan beri içinde olan sesin yol göstericiliğiyle, bir kraliçeye ve bir tanrıya kafa tutmasının hikayesi anlatılıyor.



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 TIKLA PDF İNDİR !Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Büyücüler Kraliçesi - Belgariad -2, David Eddings

Yorum Gönder