18 Ocak 2023

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü Evren Sarı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,06 TL
Yazarı: Evren Sarı
Çevirmen: Evren Sarı

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Evren Sarı olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü yazarı Evren Sarı 'dır. Evren Sarı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü PDF indir oku

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Siz siz olun size kötü bir şey denildiğinde hemen oradan kaçın. Hatta kötü olan hiçbir şeyi duymayın; kulaklarınızı kapatın. Hayatı olabildiğinizce dolu dolu yaşayın. Ve asla mutlu olmaktan çekinmeyin. Çünkü mutlu olabilmek bu dünyadaki kazandığınız en büyük hazinedir. Ve tekrar tekrar söylüyorum. Sevdiklerinize sarılın. Onları öpün ve sevdiğinizi söyleyin. Bakın anneme, babama, Vahap amcama artık yoklar. Sevmekten sakınmayın. Ve asla, asla unutmayın. Tüm sevdikleriniz, yanınızda olan herkes bir gün olmayabilir. Dönersiniz bakarsınız; hiç kimse yok. İşte o zaman oturur yüreğinize ateş! Dipnot: Bugün annene, babana ve kardeşlerine sıkı sıkı sarıl. Onları çok sevdiğini söyle…

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bir Şair Adamın 118 Günlük Öyküsü, Evren Sarı

Yorum Gönder