26 Ocak 2023

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi İzzet Sedes Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı: İzzet Sedes
Çevirmen: İzzet Sedes

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İzzet Sedes olan ve Papatya Bilim yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi Yazarı Kimdir ?

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi yazarı İzzet Sedes 'dır. İzzet Sedes yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi PDF indir oku

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Papatya Bilim yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitap bir dönem Babıâli'de gazetecilik ve daha sonra Avrupa Konseyi'nde basın sözcülüğü ve protokol müdürlüğü yapan İzzet SEDES'in anıları gibi görünse de, aslında bir döneme ışık tutan bir tarih kitabı gibidir. Babıâli ve Avrupa Konseyinde yaşanmış birçok olayı, bizden birisi, hem bir gazeteci hem de Konsey'de yetkili görevlerde bulunmuş saygın uluslararası diplomat hocamızın sade bir dille ele aldığı önemli bir eserdir; Türk ve yabancı devlet adamlarının Avrupa Konseyi'ni ziyaretlerinde yaşamış olduğu birçok olayı tüm çıplaklığıyla ortaya sermektedir.

Ayrıca, bir dönem Babıâli'de, yani o tarihteki basın dünyasının merkezinde çeşitli gazetelerde ve çeşitli gazeteciler arasında yaşanan ve şu ana kadar ortaya çıkmamış birçok olayı yalın ve tarafsız bir dille anlatarak kalıcı kılmıştır. Sayın uluslararası diplomatımız İzzet Sedes'e böylesi bir eseri ortaya çıkardığı için teşekkür etmemiz gerekir. – Rifat Çölkesen



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Papatya Yayıncılık Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi TIKLA PDF İNDİR !Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Dönem Babıali ve Avrupa Konseyi, İzzet Sedes

Yorum Gönder