18 Ocak 2023

Bende Saklı Hikayeler Hacı Sebahattin Çavga Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Hacı Sebahattin Çavga
Çevirmen: Hacı Sebahattin Çavga

Bende Saklı Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hacı Sebahattin Çavga olan ve Artikel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bende Saklı Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bende Saklı Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bende Saklı Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Bende Saklı Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Bende Saklı Hikayeler yazarı Hacı Sebahattin Çavga 'dır. Hacı Sebahattin Çavga yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bende Saklı Hikayeler PDF indir oku

Bende Saklı Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artikel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bende Saklı Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Bende Saklı Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Bir ayrılık vardır bilir misin, kimse nasıl hissettiğini bilemez, daha da doğrusu kimisi için ayrılık kimisi için kavuşma... Ebediyete uğurlanır insan aslında, biz onu öldü zannederiz ama o sonsuz hayata doğru yol alır. Belki de kendisini daha keşfedememişti bu fani hayatta. Sen de keşfedemeden ebediyete gitmek mi istiyorsun yoksa hakikati öğrenip mi yolculuğa çıkacaksın? Zaman kaybetmeden adım atmaya başla.

Kendini bulma yolcuğunda benimle birlikte gelmeye hazır mısın? Varlığını bile bilmediğin hislerin, duyguların, düşüncelerin ve daha fazlasını gün yüzüne çıkarmak istiyorsan daha fazla zaman kaybetme ve okumaya başla.

(Tanıtım Bülteninden)

Bende Saklı Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Bende Saklı Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bende Saklı Hikayeler, Hacı Sebahattin Çavga

Yorum Gönder