18 Ocak 2023

Belgelerim Alejandro Zambra Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Alejandro Zambra
Çevirmen: Çiğdem Öztürk

Belgelerim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alejandro Zambra olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Belgelerim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Belgelerim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Belgelerim TIKLA PDF İNDİR !

Belgelerim Yazarı Kimdir ?

Belgelerim yazarı Alejandro Zambra 'dır. Alejandro Zambra yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Belgelerim PDF indir oku

Belgelerim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Belgelerim TIKLA PDF İNDİR !

Belgelerim TIKLA PDF İNDİR !

Alejandro Zambra yeni kuşak Güney Amerika edebiyatının en parlak yazarlarından biri. Şili'de ve dünyadaBonzai,Eve Dönmenin Yolları,Ağaçların Özel Hayatıromanlarıyla eleştirmenlerden ve okurlardan büyük övgü aldı. İlk öykü kitabıBelgelerim'de insanların benliğine kazınan pek çok ayrıntının izini sürüyor. İroni dolu, sade ve keskin anlatımıyla. Âdeta on bir kısa roman okuduğumuz duygusu uyandıran öyküler.

Bilgisayarın Belgelerim klasöründe yaşayan metinler. Hikâyeler anlatmayı yaşama biçimine dönüştürmüş aileler. Telefon hatlarıyla uzağı yakınlaştırmaya çalışanlar, aşkın peşinden gidenler. Uçurtmalar, haydutlar, kandırmacalar, takıntılar. Korkusuzca devrim ve sigara diyebilenler. Şarkılar konuşuyor fonda, şiirler yer gözlüyor. Oyunlara konuk oluyoruz. Bilgisayarda, sahalarda, evlerde, okul sıralarında…

(Tanıtım Bülteninden)

Belgelerim TIKLA PDF İNDİR !Belgelerim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Belgelerim, Alejandro Zambra

Yorum Gönder