19 Ocak 2023

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk Gülnur Önay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Gülnur Önay
Çevirmen: Gülnur Önay

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülnur Önay olan ve Nora yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk Yazarı Kimdir ?

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk yazarı Gülnur Önay 'dır. Gülnur Önay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk PDF indir oku

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nora yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

"Bu kitap bir aşk hikâyesidir, çünkü benim tanımımda aşk, insanın sonuçlarını hiç umursamadan kendisini tepenin doruğundan boşluğa fırlatmasıdır. Gülnar Önay aynen böyle yapmıştır."

-Haluk Şahin

Herkes doğayı çok sevdiğini söyler, ama onu bir manzara olarak görmenin ötesine geçip gerçekten özümsemeyi başarmak, şehrin konforunu terk edip doğanın koynunda yaşayabilmek
büyük bir cesaret ister.

Bu kitaptaki şehirli kadın, aldığı bir anlık kararla kente dair ne varsa her şeyi geride bırakıp Bodrum'un kırsalında bir bahçe kurar, hem de bildiği bitki adlarının sayısı bir elin
parmaklarını geçmezken.

Doğa ona bir bahçe kurmayı öğretir. Ve o bahçenin içinde, yaşamın sadeliği ve dengesi, yalnızlığın ilhamı ve üretkenliği, sabır ve sakinlik, yaş almanın bilgeliği, hatta belki de
mutluluğun gerçek sırrı saklıdır...

Çünkü bir bahçe yaşamın ta kendisidir; bir tohum içinde yaşamın kaynağını taşır, gün en güzel kış akşamlarında batar ve az geçilmiş patikalar "harikalar diyarına" açılabilir.

(Tanıtım Bülteninden)

Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Bahçede Tek Başına Yaşam ve Mutluluk, Gülnur Önay

Yorum Gönder