19 Ocak 2023

Asil Dedenin Düğünü Ege Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Ege
Çevirmen: Ege

Asil Dedenin Düğünü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ege olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asil Dedenin Düğünü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asil Dedenin Düğünü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asil Dedenin Düğünü TIKLA PDF İNDİR !

Asil Dedenin Düğünü Yazarı Kimdir ?

Asil Dedenin Düğünü yazarı Ege 'dır. Ege yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Asil Dedenin Düğünü PDF indir oku

Asil Dedenin Düğünü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asil Dedenin Düğünü TIKLA PDF İNDİR !

Asil Dedenin Düğünü TIKLA PDF İNDİR !

Hakk, Asil Dede'yi âlemdeki her varlığın dilini anlama ve konuşma yeteneğiyle donatır. O sadece insanları, hayvanları, nebatı değil yağmuru, rüzgârı, ışığı, hatta karanlığı da duyan dinleyen bir derviştir. Asil Dede'nin görevi, birbirinin dilinden anlamayanları barıştırma ve iyilikte birleştirmedir artık. Ona aşkın dilini öğreten vuslatın ölümüyle en büyük servetini kaybeden Asil Dede'ye Hakk, yıllar sonra bir nimet daha sunar. Gündüzleri vazifesine sadık kalan adam, gözlerini kapattığında, öte yerde, sonsuzlukta buluşabilmektedir. Vuslat'ıyla. Gün gelir, son görev fısıldanır kulağına. İyilik kandilinin ateşini harlamak.

Asil Dede bunun için bir düğün tertiplemeye karar verir.

(Tanıtım Bülteninden)

Asil Dedenin Düğünü TIKLA PDF İNDİR !Asil Dedenin Düğünü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Asil Dedenin Düğünü, Ege

Yorum Gönder