17 Ocak 2023

Azabın Romanı Işıl Yüce Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Işıl Yüce
Çevirmen: Işıl Yüce

Azabın Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Işıl Yüce olan ve Tera yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Azabın Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Azabın Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Azabın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Azabın Romanı Yazarı Kimdir ?

Azabın Romanı yazarı Işıl Yüce 'dır. Işıl Yüce yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Azabın Romanı PDF indir oku

Azabın Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tera yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Azabın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Azabın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Aşık olduğu Cemre'ye tecavüz eden Nuri'nin azabı...Ekstazi içirdiği kızlara tecavüz eden Uğur'un, bir anlık uyanışıyla yaşadığı azabı örbas edebilmek için tehlikelere atılması..Bağdat Caddesi'nde araba yarışları..bir ölüm..acılı bir anne..acılı bir arkadaş..sokak çocukları..Külhan köpek..Pırtık kedi..yanlışlar silsilesine dönüşmüş yaşantılarından, kalplerinde yaralar açtıkları insanların azabından kurtulmaya çalışanların romanı bu, azabın romanı..

(Tanıtım Bülteninden)

Azabın Romanı TIKLA PDF İNDİR !Azabın Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Azabın Romanı, Işıl Yüce

Yorum Gönder