15 Ocak 2023

Ateşten Sırlar Nil Ergü Muradoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,38 TL
Yazarı: Nil Ergü Muradoğlu
Çevirmen: Nil Ergü Muradoğlu

Ateşten Sırlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nil Ergü Muradoğlu olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ateşten Sırlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateşten Sırlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateşten Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Ateşten Sırlar Yazarı Kimdir ?

Ateşten Sırlar yazarı Nil Ergü Muradoğlu 'dır. Nil Ergü Muradoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ateşten Sırlar PDF indir oku

Ateşten Sırlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateşten Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Ateşten Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

"Yaşadığımız hayat kaderimiz mi yoksa yaptığımız tercihler mi? "

"Bir ömür; bazen PARA, bazen AŞK, bazen KARİYER, bazen de BİR HİÇ uğruna heba olur!"

Peki siz hayatınızı neye adadınız?

Özlem ve Hakan üniversite yıllarında birbirlerine delicesine aşık olan iki gençtir. Okul bitince evlenmek üzere ailelerinin yanına giderler. Fakat aileleri ile ilgili karşılaştıkları gizemli olaylar ve çevrelerinde gelişen entrikalar neticesinde hayatları ile ilgi bazı tercihler yapmak zorunda kalırlar. Hakan "Gözlerinde kayboldum.Yüreğinde yaşıyorum" dediği sevgilisi uğruna aşkı mı seçecek yoksa hayat onu başka yollara mı savuracak?

(Tanıtım Bülteninden)

Ateşten Sırlar TIKLA PDF İNDİR !Ateşten Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ateşten Sırlar, Nil Ergü Muradoğlu

Yorum Gönder