26 Ocak 2023

Ateşin Köklerinde Ayten Mutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Ayten Mutlu
Çevirmen: Ayten Mutlu

Ateşin Köklerinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayten Mutlu olan ve Toroslu Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ateşin Köklerinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateşin Köklerinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateşin Köklerinde TIKLA PDF İNDİR !

Ateşin Köklerinde Yazarı Kimdir ?

Ateşin Köklerinde yazarı Ayten Mutlu 'dır. Ayten Mutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ateşin Köklerinde PDF indir oku

Ateşin Köklerinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toroslu Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateşin Köklerinde TIKLA PDF İNDİR !

Ateşin Köklerinde TIKLA PDF İNDİR !
Bir şairin kendinden dışarı çıkıp şiirine bakabilmesi hayli güç. Üstelik şiir de şair de her ne kadar bir süreklilik içerse de, yanı sıra sürekli değişken, devingen bir içerik taşır baan göre. Bu anlamda size ancak şiir dilini, bir anlamda imgeyi, dize işçiliğini ve şiirdeki derin yapıyı önemseyen, şiirde sağlam bir kurguyu olmazsa omlaz sayan bir şiir anlayışına sahip olduğunu söyleyebilirim. Şairlik, yani şair olmak benim hiçbir zaman umurumda omladı. Tüm içtenliğimle biliyorum ki, benim umurumda olan her zaman yazdığım son şiirin daha önce yazdıklarnıdan bir adım önde olabilmesi ve Yevtuşenko'nun da dediği gibi insanların bir biçimde işine yaraması isteği... Bu yaklaşımı bana "bağışlayan" elbette benim hayatımdır..


İnce Kapak:

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Toroslu Kitaplığı Ateşin Köklerinde TIKLA PDF İNDİR !Ateşin Köklerinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ateşin Köklerinde, Ayten Mutlu

Yorum Gönder