27 Ocak 2023

Aşıkların Gizli Yaşamları Simon Van Booy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Simon Van Booy
Çevirmen: Simon Van Booy

Aşıkların Gizli Yaşamları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Simon Van Booy olan ve Odtü yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşıkların Gizli Yaşamları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşıkların Gizli Yaşamları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşıkların Gizli Yaşamları TIKLA PDF İNDİR !

Aşıkların Gizli Yaşamları Yazarı Kimdir ?

Aşıkların Gizli Yaşamları yazarı Simon Van Booy 'dır. Simon Van Booy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Aşıkların Gizli Yaşamları PDF indir oku

Aşıkların Gizli Yaşamları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Odtü yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşıkların Gizli Yaşamları TIKLA PDF İNDİR !

Aşıkların Gizli Yaşamları TIKLA PDF İNDİR !
Simon Van Booy'un hikâyeleri şiir gücünde ve rezonansında. Önemli anılar gibi sizinle kalıyor. -ROGER ROSENBLATT
Ailenizi, çocuklarınızı ve arkadaşlarınızı bırakın; işinizden ve kendi isteğinizle yaptığınız programlardan vazgeçin; bırakın yemeğiniz fırında yansın... ve bu kitaba dalın. Simon Van Booy'un kelimelerinin yanında gerçek hayat plastik tadını vermektedir. -MARTIN PAGE
Simon Van Booy'un yazısı ekonomik olduğu kadar güçlü. Karakterleri o kadar gerçek - ve hikâyeleri o kadar dokunaklı - ki, anladığımı göstermek için onlara uzanıp dokunmak istedim. -CAROLINE UPCHER
Seven İnsanların Gizli Hayatı, ödüllü yazar Simon Van Booy'un ilk kısa hikâye koleksiyonudur. Kentucky, New York, Paris, Roma ve Yunanistan'da geçen bu hikâyeler, zarafet, yoğunluk, atmosfer ve sevecenliğin mükemmel bir sentezidir. Sevgi, kayıp, zayıflık, insan teması ve yalnızlık, Van Booy'un temalarıdır. Tatlı bir dille ve ölçülü bir şekilde yazdığı hikâyelerinde Van Booy, insanlığımızı sürdürmek için yaptığımız zor tercihlerden ve vahşi bir dünyada sevginin kurtarıcı gücünden bahsetmektedir.



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Odtü Aşıkların Gizli Yaşamları TIKLA PDF İNDİR !Aşıkların Gizli Yaşamları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Aşıkların Gizli Yaşamları, Simon Van Booy

Yorum Gönder