21 Ocak 2023

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin Burhan Deniz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Burhan Deniz
Çevirmen: Burhan Deniz

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burhan Deniz olan ve Vekitap Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 233 sayfalık Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin TIKLA PDF İNDİR !

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin Yazarı Kimdir ?

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin yazarı Burhan Deniz 'dır. Burhan Deniz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin PDF indir oku

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vekitap Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 233 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin TIKLA PDF İNDİR !

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye'de insanların hakiki manada iman edebilmeleri dünyanın diğer ülkelerine göre belki de çok daha zordur. Avrupa ülkelerinin herhangi birinde kiliseye yakın bir yerde ikamet eden bir kişinin İslam dinini anlaması, Türkiye'de Camiinin olduğu mahallede ikamet eden bir kişinin İslam dinini anlamasından çok daha kolaydır. Türkiye'de İslam dini namına anlam verilemeyen, tasavvurları enkaza çeviren sapmalar söz konusudur. Bir çocuk ergen olduğu andan itibaren (daha da erken lakin ergenliği temel alalım) hayatın içine atıldıkça, İslam dininden uzaklaşmakta ya da İslam dini ile alakası olmayan tanımsız bir din içinde kendini bulmaktadır. Gençlerimize şefkat kanatlarımızı açıp İslam dini ile aralarına örülen duvarları bir an önce parçalamalıyız.
Bu romanda çoğu zaman heyecanlanacak, çoğu zamanda gözleriniz yaşaracak. Kurgu olmasına rağmen tamamen reel/gerçek olasılıklardan bahsedilen sayfalarda, kendinizi, mahallenizi, akrabalarınızı, arkadaşlarınızı bulacak ve şeytanı, şeytanın tuzaklarını göreceksiniz. Çünkü özellikle son yüzyılda hepimize hep aynı senaryolar yaşattırıldı, iradelerimize prangalar vuruldu. Yazılan ve oynatılan senaryolardan sıyrılıp kendi kaderimizi yazmanın vakti geldi.
Duygular tamamen gerçek, arzular ve olması gerekenler gerçek. Çünkü gerçek sizsiniz. Belki ilk sayfalarda belki de sonunda, mutlaka kendinizi bulacaksınız. Bu sizin romanınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin TIKLA PDF İNDİR !Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arkadaş - Ebedi Arkadaşlıklar İçin, Burhan Deniz

Yorum Gönder