26 Kasım 2022

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 Vedat Akdamar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,02 TL
Yazarı: Vedat Akdamar
Çevirmen: Ayşegül İzer

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vedat Akdamar olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 TIKLA PDF İNDİR !

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 Yazarı Kimdir ?

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 yazarı Vedat Akdamar 'dır. Vedat Akdamar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 PDF indir oku

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 TIKLA PDF İNDİR !

Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 TIKLA PDF İNDİR !
Önüm Arkam Sağım Solum SÜRGÜN - Nükhet Eren 3 Kasvetli Beyaz Gökyüzünde Siyah Bir Bulut Ya Da Acı Darbeleriyle Ölüm - Ali Safar 5 Evangelia Balta İle Muhacirname Üzerine Söyleşi - Filiz Bilge 13 Benden Selam Söyle Anadolu'ya - Yasemin Öztürk Çamur 25 Refik Halid'in Sürgün'ü - Tahir Şilkan 31 Yedinci Adam - Gökhan Yesari 35 Şiir Şam - Şaheser Yılmaz 40 Son - Derya Derin 41 Papatya Sokağı - Burak Abatay 42 Bismillah - Filiz Bilge 43 Gül De Ölür Gün De - Tan Doğan 44 Öykü Kolye - Derya Yılmaz Uçar 45 Hırka - Sare Öztürk 48 Kemancılar Erken Mi Ölür? - Gülayşen Erayda 50 Bir Göç Masalı - Hamit Ergüven 53 Ahmakıslatan - Ayşenur Turan 57 Başka Bir Dünya - Yasemin Öztürk Çamur 63 İçimdeki Boşluk - Cevahir Coşkun 66 Benim İkinci El Duygularım - Nahide Yaran 68 Aynı Trenin Yolcuları - Oya Kaya 70 Mum, Tuz ve Yaşam - Güler Kalem 73 Çocukluğuma Vurulan Toplu Konut Darbesi - Emrah Ateş 75 Çay Tabağıydı... - Neslihan Karaalioğlu Alpagut 78
(Tanıtım Bülteninde)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artshop Yayıncılık Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 TIKLA PDF İNDİR !Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Papirüs Aylık Seçki Sayı: 18, Vedat Akdamar

Yorum Gönder