26 Kasım 2022

Başı Dönen Biri Alparslan Kar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,13 TL
Yazarı: Alparslan Kar
Çevirmen: Alparslan Kar

Başı Dönen Biri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alparslan Kar olan ve Pergole yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Başı Dönen Biri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başı Dönen Biri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başı Dönen Biri TIKLA PDF İNDİR !

Başı Dönen Biri Yazarı Kimdir ?

Başı Dönen Biri yazarı Alparslan Kar 'dır. Alparslan Kar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Başı Dönen Biri PDF indir oku

Başı Dönen Biri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pergole yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başı Dönen Biri TIKLA PDF İNDİR !

Başı Dönen Biri TIKLA PDF İNDİR !
Başı dönen güzel kız içinden geçenleri hayatın kendisine anlattı ve hiç yorulmadı.Aslında kendisi de bunun farkındaydı, ne günler, ne geceler kesebiliyordu önünü çok hırslıydı.Dünyasında haksızlığa ve kendine yapılanlara yer yoktu..Sadece konuştukları değil sustukları da dile geliyordu... Yarına tutunmuş gerçeklerin birden bire önünü alamıyordu. Karşılık verenleri kestirmeden hesaplamanın bilinci ile yaşıyordu.

... Sustu yine içinden geçenlerle yanında olanlar arasında bir ayrım yapmalıydı."Başı Dönen Biri" romanı; bir genç kızın ve kendisine yardım eden bir adamın ruh hallerini yansıtan bir roman.Bir genç kızın hayallerine giden yolculukta, her şeyin üstesinden gelen bir adam ile sadece kısa bir sohbet sonrası hayatındaki keskin çizgilerin ve dünyadaki bütün gerçeklerin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu anlatan bir eser.

Etkin kalemiyle, güçlü edebiyatçı Alparslan Kar'dan Pergole Yayınlarından çok okunanlara aday..
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 114

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pergole Başı Dönen Biri TIKLA PDF İNDİR !Başı Dönen Biri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Başı Dönen Biri, Alparslan Kar

Yorum Gönder