25 Ekim 2022

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 Bedia Koçakoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Bedia Koçakoğlu
Çevirmen: Bedia Koçakoğlu

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bedia Koçakoğlu olan ve Atlı Karınca Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 Yazarı Kimdir ?

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 yazarı Bedia Koçakoğlu 'dır. Bedia Koçakoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 PDF indir oku

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Atlı Karınca Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Katran karası bir gece çöktü insanların üstüne. Mum Şehri'nin bacalarında ışıyan alevler söndü, iyilik sonsuza kadar bir Doğu masalının içine hapsoldu. Ve iki dost uzun bir yolculuğa çıktı. Masallar diyarında ne yaşadılar? Ne hissettiler, ne konuştular, ne anlattılar birbirlerine? Bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var: "Bir düş görünceye kadar kısa zamanda dönüp biten bu dünya, masallardan daha gerçek değil."

(Tanıtım Bülteninden)

Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Piha Sefiha-Mum Şehri Masalları 1, Bedia Koçakoğlu

Yorum Gönder