16 Ekim 2022

Kırmızı Yazılar Metin Savaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,0 TL
Yazarı: Metin Savaş
Çevirmen: Metin Savaş

Kırmızı Yazılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Metin Savaş olan ve Kırmızılar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırmızı Yazılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırmızı Yazılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırmızı Yazılar TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Yazılar Yazarı Kimdir ?

Kırmızı Yazılar yazarı Metin Savaş 'dır. Metin Savaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kırmızı Yazılar PDF indir oku

Kırmızı Yazılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızılar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırmızı Yazılar TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Yazılar TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Milli kültürleri bertaraf edip de onların yerine mahalli kültürleri palazlandırıp büsbütün canlandırmak demek küme özseverliğini kayırmak demek değil midir? İşte bu itibarla milliyetçilik meşrudur ve elzemdir. Son sözü dünya edebiyatının çağdaş roman yazıcılarından Milorad Pavic'e bırakalım: "Dünyamızı tek bir biçime, tek bir ideolojiye, tek bir dine, tek bir düşünme ve yaşama biçimine, tek bir kültür modeline indirgememek gerekir. Bu dünyada gerçek yoktur, herkesin kendi gerçeği vardır. Dünyayı tek bir çeşniye indirgemek ölümdür."

Kırmızı Yazılar TIKLA PDF İNDİR !Kırmızı Yazılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kırmızı Yazılar, Metin Savaş

Yorum Gönder