26 Ekim 2022

Kod Adı Sakallı Akif Bektaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Akif Bektaş
Çevirmen: Akif Bektaş

Kod Adı Sakallı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Akif Bektaş olan ve Kamer Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kod Adı Sakallı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kod Adı Sakallı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kod Adı Sakallı TIKLA PDF İNDİR !

Kod Adı Sakallı Yazarı Kimdir ?

Kod Adı Sakallı yazarı Akif Bektaş 'dır. Akif Bektaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Kod Adı Sakallı PDF indir oku

Kod Adı Sakallı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kamer Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kod Adı Sakallı TIKLA PDF İNDİR !

Kod Adı Sakallı TIKLA PDF İNDİR !

''Ben hayatımı koydum ortaya. Devlete karşı mücadele edenlerle savaştım. Bazılarına yanlış gibi gelebilir yaptıklarım, ama bence doğruydu. Kimliğim belli, yerimi bilen bilir. Devlet isterse her yerde çıkar hesabımı veririm. Ama gerçekten bir neticesi olacaksa. Ortalıkta gürültü koparmak için çıkmam. Kim olduğumu bilenler var, ne yaptığımı bilenler var. Hüdanabit değilim...´´

(Tanıtım Bülteninden)

Kod Adı Sakallı TIKLA PDF İNDİR !Kod Adı Sakallı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Kod Adı Sakallı, Akif Bektaş

Yorum Gönder