18 Ekim 2022

Kayıp Halkanın Sırrı Ümmühan Yaşar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,6 TL
Yazarı: Ümmühan Yaşar
Çevirmen: Ümmühan Yaşar

Kayıp Halkanın Sırrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ümmühan Yaşar olan ve E Kitap Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 270 sayfalık Kayıp Halkanın Sırrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Halkanın Sırrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Halkanın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Halkanın Sırrı Yazarı Kimdir ?

Kayıp Halkanın Sırrı yazarı Ümmühan Yaşar 'dır. Ümmühan Yaşar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayıp Halkanın Sırrı PDF indir oku

Kayıp Halkanın Sırrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Kitap Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 270 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Halkanın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Halkanın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

"Umutsuzluk yok.."
" Pandora'nın kutusu açılacak..."

Bir Yazar, başından geçen gizemli olayları okuyucusuyla paylaşmaktadır. Yazar yaşlı bir kadını tesadüfen kaldırımda baygın vaziyette bulur hastaneye kaldırır fakat daha sonra hastane odasında bırakır ve mutsuz bir şekilde Bodrum'a geri döner. Çünkü yayınevlerinden beklediği ilgiyi görmez. Doktor hemşire ve hastalar kadını çok sever ve sahip çıkarlar. Yaşlı kadına daha sonra devlet sahip çıkar ve onu bir huzur evine yatırırlar. Yaşlı kadın orada da çok sevilir. Fakat huzur evi müdürü kadından şüphelenir.

Yazar ise bir türlü istediği eseri yazamamaktadır. Üstelik çok sevdiği ruh eşine kavuşamamaktadır. Bütün sıkıntılarını çözecek güç yaşlı kadındır fakat yazar bunu bilmez. Fakat yazarın kader döngüsü değişmek üzeredir ve yaşlı kadın onu kendisine doğru çağırır. Yazar başlarda bununla mücadele etmeye çalışır fakat daha sonra pes eder.

İstanbul'a doğru yolculuk yapmaya karar verir. Yolculuk esnasında rüyasında gerilim ve gizemli olaylar görür bilmediği şey aslında bu olayların gerçekte yaşandığıdır. Yaşlı kadın düşündüğü kişi değildir. Yazarın gizemli bir şekilde tanıştığı yaşlı kadının sırları vardır. Yazarı gerçek görevi için çağırmaktadır. Aslında yazar kayıp halkadan birisidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Kayıp Halkanın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !Kayıp Halkanın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayıp Halkanın Sırrı, Ümmühan Yaşar

Yorum Gönder