16 Ekim 2022

Aynı Tanrı'nın Çocukları Songül A. Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Songül A. Yılmaz
Çevirmen: Songül A. Yılmaz

Aynı Tanrı'nın Çocukları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Songül A. Yılmaz olan ve Zinde Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aynı Tanrı'nın Çocukları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aynı Tanrı'nın Çocukları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aynı Tanrı'nın Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Aynı Tanrı'nın Çocukları Yazarı Kimdir ?

Aynı Tanrı'nın Çocukları yazarı Songül A. Yılmaz 'dır. Songül A. Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aynı Tanrı'nın Çocukları PDF indir oku

Aynı Tanrı'nın Çocukları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zinde Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aynı Tanrı'nın Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Aynı Tanrı'nın Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Her sabah, çocukların çığlıkları yollarda yükselip okullarındaki ziller onlar için çalarken, benim öğrencilerim sessizliği içinde kapı üzerindeki butonun bağlı olduğu ışığı görmeye çalışırlardı. Bende onları tek tek tanımaya çalışır, üzerlerine giydikleri masum sessizliği, çığlığa dönüştürmek için uğraşırdım. Onların da yankı veren sesleri olsun isterdim. Güneşin çocukları der her birinin sıcak gülücüklerini gözlerimle öperdim. Kulaklarım şahlanırdı, onları duymak için dilim ise olanca gücüyle kendini duyurmak için kuvvet harcardı. Onların her biri sessizce sevgi saçar ve sevgi dolu dokunuşlar isterdi.

Öğretmenlikteki marifet; öğrencilerin seslerini baskılamakta değil, onların sessiz çığlıklarını yükseltmekteydi.

***

Aşk ve ihtirasın bir gizemle aniden değişeceğini kim bilebilirdi ki? Tanrı onu yanına alırken yüreği sevdiğinin yüreği olacaktı ve bir kadını kendine ömürlük mahkûm ederek gidecekti.

***

Kitap, engeli engel tanımayanlara ve toplumdaki engelli bireylerin yaşamları konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlamış son noktayı da organ nakliyle vurucu kılmış. Akıcı ve duru bir dil kullanılarak okuma sevgisi aşılayan; kitapta, kişisel gelişim, aşk, ihtiras, tutku, azim ve dram harmanlanarak okuyucuya sunulmuş.

(Tanıtım Bülteninden)

Aynı Tanrı'nın Çocukları TIKLA PDF İNDİR !Aynı Tanrı'nın Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aynı Tanrı'nın Çocukları, Songül A. Yılmaz

Yorum Gönder