4 Temmuz 2022

Süper Zekaspor Serhan Büyükkeçeci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Serhan Büyükkeçeci
Çevirmen: Serhan Büyükkeçeci

Süper Zekaspor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serhan Büyükkeçeci olan ve Eğlenceli Bilgi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Süper Zekaspor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Süper Zekaspor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Süper Zekaspor TIKLA PDF İNDİR !

Süper Zekaspor Yazarı Kimdir ?

Süper Zekaspor yazarı Serhan Büyükkeçeci 'dır. Serhan Büyükkeçeci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Eğitim/Etkinlik türündedir.

Süper Zekaspor PDF indir oku

Süper Zekaspor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eğlenceli Bilgi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Süper Zekaspor TIKLA PDF İNDİR !

Süper Zekaspor TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitapta çok farklı şekillerde zekâ problemi ve bilmecelere yer verilmiştir. Okula yeni başlamış çocuktan bilim adamına kadar çok geniş bir kitle hedeflenmiştir. Çok az soru için, daha önceden bir şeyler bilmek gerekebilir. Sorular zorluk seviyesine göre derecelendirilerek okuyucuya fikir verilmeye çalışılmıştır.

İnsanlar, hayatlarının her merhalesinde beyninin emrindedir. Beyin, eğer iyi eğitilmiş ve geliştirilmiş ise, hata yapma riskimiz azalır.

Süper Zekâspor, beyni eğitmeyi ve geliştirmeyi, bunu yaparken de eğlenceli hâle getirerek okuyucuyu sıkmamayı hedefliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Çizer: Cem Kızıltuğ

Süper Zekaspor TIKLA PDF İNDİR !Süper Zekaspor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Eğitim/Etkinlik
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Eğitim/Etkinlik, Süper Zekaspor, Serhan Büyükkeçeci

Yorum Gönder