5 Temmuz 2022

Kar Prensesi Ruth Sanderson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Ruth Sanderson
Çevirmen: Hamiyet Ünal

Kar Prensesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ruth Sanderson olan ve Selen Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kar Prensesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Kar Prensesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kar Prensesi TIKLA PDF İNDİR !

Kar Prensesi Yazarı Kimdir ?

Kar Prensesi yazarı Ruth Sanderson 'dır. Ruth Sanderson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Masal & Hikaye Kitapları türündedir.

Kar Prensesi PDF indir oku

Kar Prensesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Selen Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kar Prensesi TIKLA PDF İNDİR !

Kar Prensesi TIKLA PDF İNDİR !

Kar Prensesi dünyayı görmek için izin istediğinde, Kış Baba ve Bahar Anne, ölümsüzlüğünü kaybetmemesi için onu asla âşık olmaması konusunda uyarır. Kar Prensesi, kalbinin soğuk kalmasını sağlayarak, birçok topraklarda yalnız yolculuk eder. Ama kendini Sergei adında yakışıklı genç çobanla arkadaşlık ederken bulur.

Kar Prensesi ona âşık olmaya başlar, ancak ebeveynlerinin uyarısı hayallerinin peşinde koşar. Kar Prensesi, Sergei'nin hayatını tehdit eden güçlü bir kar fırtınasının kargaşasında kendi kaderini tayin etmelidir.

Ruth Sanderson, dünyanın en çok bilinen masallarından olan Kar Prensesi'ni muhteşem sulu boya resimler eşliğinde yeniden yorumladı.

(Tanıtım Bülteninden)

Kar Prensesi TIKLA PDF İNDİR !Kar Prensesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Masal & Hikaye Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Masal & Hikaye Kitapları, Kar Prensesi, Ruth Sanderson

Yorum Gönder