2 Temmuz 2022

Hadislerle Değerler Eğitimi Mürşide Uysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Mürşide Uysal
Çevirmen: Mürşide Uysal

Hadislerle Değerler Eğitimi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mürşide Uysal olan ve Uysal Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hadislerle Değerler Eğitimi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Hadislerle Değerler Eğitimi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hadislerle Değerler Eğitimi TIKLA PDF İNDİR !

Hadislerle Değerler Eğitimi Yazarı Kimdir ?

Hadislerle Değerler Eğitimi yazarı Mürşide Uysal 'dır. Mürşide Uysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Hadislerle Değerler Eğitimi PDF indir oku

Hadislerle Değerler Eğitimi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Uysal Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hadislerle Değerler Eğitimi TIKLA PDF İNDİR !

Hadislerle Değerler Eğitimi TIKLA PDF İNDİR !
"Hadislerle Değerler Eğitimi" kitabı, farklı zeka çeşidine sahip çocuklar göz önüne alınarak çoklu zeka metoduna göre hazırlanmıştır. Hikaye ve masallar, boyamalar, şiirler, şarkılar, parmak oyunları, dramalar etkinliğinde ve çocuklara yönergeler ile sorular sorularak katılımda bulunmaları amaçlanmıştır. Konuyla ilgili değerin aile içinde veya okulda pratik olarak da uygulanması, anlatılan değerin çocukta yerleşmesini, içselleştirmesini kolaylaştıracaktır. Konuyu anlatan değerler ile ilgili hadis ve ayetler, çocukların yaş seviyesine göre uyarlanmıştır. Asılları için belirtilen kaynaklara bakılabilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Uysal Yayınevi Hadislerle Değerler Eğitimi TIKLA PDF İNDİR !Hadislerle Değerler Eğitimi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Hadislerle Değerler Eğitimi, Mürşide Uysal

Yorum Gönder