3 Temmuz 2022

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu Ülfet Taylı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,88 TL
Yazarı: Ülfet Taylı
Çevirmen: Ülfet Taylı

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ülfet Taylı olan ve Çizge Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu Yazarı Kimdir ?

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu yazarı Ülfet Taylı 'dır. Ülfet Taylı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Çizgi Roman Mizah türündedir.

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu PDF indir oku

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çizge Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap, Osman Gazi'nin kurduğu küçük beylikten Cumhuriyet'e uzanan altı yüzyıllık yolculuğu ele alıyor. Kuruluş ve yükseliş dönemlerinin ardından bir cihan imparatorluğuna dönüşen Osmanlı, Doğu ve Batı kültürlerinin kesişme noktasında, üç kıtaya yayılmıştı. Bu büyük devletin ve toplumun siyasi ve kültürel mirası, ilk kez her yaştan çocuklara yönelik olarak, çizgilerle anlatıldı.

Çizgilerle Osmanlı imparatorluğu, altı yüzyıllık bir tarihi, sadece savaşlar ve antlaşmalarla değil, tarihsel miras, kültüre gelişmeler ve toplumsal dönüşümlerle ele alıyor.

İyi okumalar!

(Tanıtım Bülteninden)

Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Çizgi Roman Mizah
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Çizgi Roman Mizah, Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu, Ülfet Taylı

Yorum Gönder