2 Temmuz 2022

Cesur Yürekli Şaşkalozlar Renan Özdemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Renan Özdemir
Çevirmen: Canan Barış

Cesur Yürekli Şaşkalozlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Renan Özdemir olan ve Kelime Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cesur Yürekli Şaşkalozlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Cesur Yürekli Şaşkalozlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cesur Yürekli Şaşkalozlar TIKLA PDF İNDİR !

Cesur Yürekli Şaşkalozlar Yazarı Kimdir ?

Cesur Yürekli Şaşkalozlar yazarı Renan Özdemir 'dır. Renan Özdemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Cesur Yürekli Şaşkalozlar PDF indir oku

Cesur Yürekli Şaşkalozlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kelime Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cesur Yürekli Şaşkalozlar TIKLA PDF İNDİR !

Cesur Yürekli Şaşkalozlar TIKLA PDF İNDİR !
Güçlü, mutlu bir bekçi köpeğidir. Ancak günün birinde ansızın, sahibi Tuna tarafından yalnız bırakılır. Kendisini terk edilmiş hisseder Güçlü, işin aslı öyle olmasa da. Tuna'ya küser, hatta kızar, darılır. İçinden Tuna'yı aramak, onun peşinden gitmek gelse de, gururu buna engel olur ilkin. Fakat bir süre sonra, gururu kırılmadan Tuna'nın izini sürebilmenin bir yolunu bulur. Ancak yalnız değildir Güçlü; köpek dostu Boncuk da yanındadır. Güçlü ve Boncuk, zaman zaman tehlikeli, zaman zaman eğlenceli anlar yaşayacakları bir yolculuğa çıkarlar; onlara bir sokak köpeği ile bir K-9 köpeği de eşlik eder.

Ve macera başlar...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kelime Yayınları Cesur Yürekli Şaşkalozlar TIKLA PDF İNDİR !Cesur Yürekli Şaşkalozlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Cesur Yürekli Şaşkalozlar, Renan Özdemir

Yorum Gönder