11 Mayıs 2022

Zilli Kurt Fikri Perver Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Fikri Perver
Çevirmen: Fikri Perver

Zilli Kurt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fikri Perver olan ve İndie yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zilli Kurt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zilli Kurt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zilli Kurt TIKLA PDF İNDİR !

Zilli Kurt Yazarı Kimdir ?

Zilli Kurt yazarı Fikri Perver 'dır. Fikri Perver yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zilli Kurt PDF indir oku

Zilli Kurt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İndie yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zilli Kurt TIKLA PDF İNDİR !

Zilli Kurt TIKLA PDF İNDİR !

Yaşar Kemal, romanlarındaki dili doğadan alan; insanın çaresizliğini, başkaldırısını ve hiç tükenmeyen umudunu sözcüklerle resmeden, Türkçeyi yücelten, büyüten yazardır. Bu kitaptaki her söz Yaşar Kemal tarafından söylenmiş kabul edilmelidir. Söz konusu olan bir büyük dünyadır ve hınca hınç doludur bu dünya: hayallerle, başkaldırıyla, umutla. Şiirdir, destandır.
Fikri Perver, bu büyük dünyayı iyi tanımış, sanki bu dünyanın, bu dünyayı yaratan dilin içinden çıkıp gelmiştir. Bir dünya yazarı olan Yaşar Kemal'in eserlerinde insanoğlu için yarattığı umut dolu dünyayı Zilli Kurt'ta hissedeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Zilli Kurt TIKLA PDF İNDİR !Zilli Kurt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zilli Kurt, Fikri Perver

Yorum Gönder