10 Mayıs 2022

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar Başak Yaman Eroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,3 TL
Yazarı: Başak Yaman Eroğlu
Çevirmen: Başak Yaman Eroğlu

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Başak Yaman Eroğlu olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar Yazarı Kimdir ?

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar yazarı Başak Yaman Eroğlu 'dır. Başak Yaman Eroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar PDF indir oku

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Sırların Üzerine Kurulu Umutsuz Bir Aşk Hikayesi

Cansu hiç beklemediği bir anda, kalbini Emre'ye kaptırırken olacaklardan habersizdi. Sadece âşık olduğunu düşündü ve umutsuz bir aşkın peşinden sürüklenmekte gecikmedi. Ama bilemezdi ki hiçbir şey göründüğü gibi değildi.

Emre ise hırsına yenik düşerek acımasız bir planın içinde buldu kendini. Zaman geçtikçe planları bozulurken Cansu'ya âşık olacağını hesaplayamadı. Fakat geçmişe dair yanlış kararlar almış olsa da hatalarının pişmanlığını çekerken aşkı için savaşmaya hazırdı.Diğer tarafta da Cansu'nun merakını uyandırıp kafasını karıştıran Hakan vardı. Neden siyahın kasvetine boğulmuş gibi kalbi buz kesmişti? Ama Cansu'yu hiçbir şey durduramazdı, sorunları her ne ise Hakan'a yardım etmekte kararlıydı.

Bir yandan yeni yeni filizlenen bir aşk, diğer taraftan geçmişin kirli sırları bu kitapta açığa çıkıyor. Yaşananların eksik parçaları tamamlanırken hiçbir sır sonsuza kadar saklı kalmıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar TIKLA PDF İNDİR !Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sosyopat Pislik-Karanlık Sırlar, Başak Yaman Eroğlu

Yorum Gönder