20 Mayıs 2022

Ruhsal Yansımalar Ender Güven Süsoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,02 TL
Yazarı: Ender Güven Süsoy
Çevirmen: Ender Güven Süsoy

Ruhsal Yansımalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ender Güven Süsoy olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruhsal Yansımalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruhsal Yansımalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruhsal Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Ruhsal Yansımalar Yazarı Kimdir ?

Ruhsal Yansımalar yazarı Ender Güven Süsoy 'dır. Ender Güven Süsoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ruhsal Yansımalar PDF indir oku

Ruhsal Yansımalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruhsal Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Ruhsal Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !
Biliyorum uyuyor olsan da şu sıralar senin de kabuğun dar gelmekte. Ve içinde derinlerde bir arayış var. Evet, sözüm sana can parçam. Gözlerin gözlerimde şu an. Aman kapatma güzel gözlerini bir an, gece henüz yarıladı kendini daha yaşanacak gerçek güzellikler var. Dayan az daha dayan can parçam içindeki kara bulutlar yağmura dönüyor bak şu an. Biliyorum yoruldun, yıprandın, hırpalandın, sonunda teslim oldun rüyaya ve zamanla sen de inandın. Suçsuzsun diyemem ama suçunu da sana ben söyleyemem. Ama sen de şu sıralar uykundan uyandıysan eğer gel katıl canlar meclisine. Yalnız değildin hiçbir zaman. Belki dışarıdan bakınca yalnız görüyorsun kendini, aldanma içeriden bak çok kalabalıksın şu an. Sana zulüm gibi gelse de yaşadığın yalan, gerçek için değer yaşanan her an. Durma can uyan, uyan ve dayan, gün çıkmadan gecenin koynundan, kapatma sakın özümü içinde gördüğüm gözlerini.



Sayfa Sayısı: 155

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Ruhsal Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !Ruhsal Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ruhsal Yansımalar, Ender Güven Süsoy

Yorum Gönder