8 Mayıs 2022

Mavi Düşler Vagonu Kadir Keleş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Kadir Keleş
Çevirmen: Kadir Keleş

Mavi Düşler Vagonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kadir Keleş olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 131 sayfalık Mavi Düşler Vagonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Düşler Vagonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Düşler Vagonu TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Düşler Vagonu Yazarı Kimdir ?

Mavi Düşler Vagonu yazarı Kadir Keleş 'dır. Kadir Keleş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mavi Düşler Vagonu PDF indir oku

Mavi Düşler Vagonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 131 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Düşler Vagonu TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Düşler Vagonu TIKLA PDF İNDİR !

Tutunmuştum kendime, rüzgarda sarsılamaya inat. Yalnızlık ağacının dalları 4 mevsim çiçek açar benim ruhumda. Öyle ki, koca bir çınardır bu ağaç. Kökleri derinlerde, yaşlanmış, yorulmuş, ama sapasağlam içimde bir yerlerde kendimi arıyorum yine. Anılarım, ansızın yakıyor canımı. Bir yalnızlık içindeyim, ama öyle absürt asalak bir yalnızlık değil bu. Zaruri bir yalnızlık. Soyutladım kendimi dünyadan, insanlardan, iki yüzlülüğün hat safhasından, sevmeyi bilmeyen mahluklardan. Bu yalnızlık çağa ayak uyduramıyor; hep dışarda, hep geride..

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Düşler Vagonu TIKLA PDF İNDİR !Mavi Düşler Vagonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mavi Düşler Vagonu, Kadir Keleş

Yorum Gönder