5 Mayıs 2022

Kürtaj Richard Brautigan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Richard Brautigan
Çevirmen: Sanem Öge

Kürtaj indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Richard Brautigan olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Kürtaj eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kürtaj ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kürtaj TIKLA PDF İNDİR !

Kürtaj Yazarı Kimdir ?

Kürtaj yazarı Richard Brautigan 'dır. Richard Brautigan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kürtaj PDF indir oku

Kürtaj indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kürtaj TIKLA PDF İNDİR !

Kürtaj TIKLA PDF İNDİR !

Richard Brautigan, Kürtaj'da aşk ve özgürlük arayışının damga vurduğu '60'lı yılların Amerika'sına; her şeyin mümkün ve epey gürültülü olduğu hareketli zamanlara götürüyor bizi.

San Francisco'da, "Amerikan yazınının istenmeyen, lirik ve lanetli örneklerini", asla okunmayacak ve kabul görmeyecek kitapları bir araya getirmek üzere kurulan bir kütüphanenin gönüllü memuru, sığındığı münzevi hayattan geri dönülmez biçimde kopmanın eşiğindedir. Bu esnada bedeninin hapishanesinden ve eşsiz güzelliğinden kurtulmak isteyen Vida'nın beklenmedik ziyaretiyle dünyası allak bullak olur. İkili arasında tetiklenen aşk, yeni çifti, kaçınılmaz zorunlulukların etkisiyle Meksika'ya doğru sürükleyecek tir.

Beat Kuşağı'nın efsanevi yazarı Brautigan'dan, özgün olduğu kadar tuhaf, karamsar olduğu kadar mizah yüklü bir yol hikâyesi.

(Tanıtım Bülteninden)

Kürtaj TIKLA PDF İNDİR !Kürtaj TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kürtaj, Richard Brautigan

Yorum Gönder