9 Mayıs 2022

Jülide'nin Kahvesi Hakan Pala Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Hakan Pala
Çevirmen: Hakan Pala

Jülide'nin Kahvesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Pala olan ve İnce Kütük Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jülide'nin Kahvesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jülide'nin Kahvesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jülide'nin Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Jülide'nin Kahvesi Yazarı Kimdir ?

Jülide'nin Kahvesi yazarı Hakan Pala 'dır. Hakan Pala yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Jülide'nin Kahvesi PDF indir oku

Jülide'nin Kahvesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnce Kütük Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jülide'nin Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Jülide'nin Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Her kız beyaz spor arabalı,uzun boylu,kaslı,yakışıklı,karizmatik bir erkek kendisine aşık olsun,gözü aşkından kör olsun,köpek gibi sadık,insan gibi vefalı olsun ister.

Her erkek de ,bir prenses,el değilmemişliği bırakın göz süzülmemiş bir güzel,koluna taktı mı yakışacak.hiçbir durumda ve kimseyle bakışmayacak bir kız ister.Hele bir de babasının Lamborghini'si,on iki metrelik yatı,Bodrum'da yalı,Dubai'de katı ve mankenlik sertifikası varsa kesinlikle bu kız onun biricik aşkı olun ister.

Hayaller Bugatti,Kendall Jenner ve Sean O'pry...Ya Gerçekler!

Prensesler de gaz çıkarır...Prensesler de sümkürür...Bugatti de arıza yapar,dört tekeri vardır ve pahalı da olsa arabadır sonuçta !

(Tanıtım Bülteninden)

Jülide'nin Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !Jülide'nin Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Jülide'nin Kahvesi, Hakan Pala

Yorum Gönder