8 Mayıs 2022

İlmek Hatası Yasemin Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Yasemin Yıldız
Çevirmen: Yasemin Yıldız

İlmek Hatası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yasemin Yıldız olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 119 sayfalık İlmek Hatası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlmek Hatası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlmek Hatası TIKLA PDF İNDİR !

İlmek Hatası Yazarı Kimdir ?

İlmek Hatası yazarı Yasemin Yıldız 'dır. Yasemin Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İlmek Hatası PDF indir oku

İlmek Hatası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 119 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlmek Hatası TIKLA PDF İNDİR !

İlmek Hatası TIKLA PDF İNDİR !

Annem, ölümün varlığının bu dünyadaki en güzel şey olduğunu söyler dururdu fakat yaşım ilerlemesine rağmen ne demek istediğini bir türlü anlayamadım. Belki de denizleri, dağları, çölleri görmediğinden böyle konuşurdu. Poyrazı camdan sarkıttığı vücudu kadar hisseden biri, başka ne düşünebilirdi ki. Belki de her zaman olduğu gibi doğruyu konuşur, ben onun söylemek istediklerine akıl sır erdiremezdim.

İlmek Hatası, yazarını edebiyat dünyasına taşırken okurunu da yirmi üç öykü vadisinde unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Yasemin Yıldız'ın gördüğü şeyi derinleştirme ve yeniden yorumlama başarısı, öyküleri katman katman zenginleştiriyor. Bu yolculukta anlatıcının ve elbette okurun en büyük rehberi, bir annenin bilgece yorumları.

(Tanıtım Bülteninden)

İlmek Hatası TIKLA PDF İNDİR !İlmek Hatası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İlmek Hatası, Yasemin Yıldız

Yorum Gönder