4 Mayıs 2022

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde Ahmet Emin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ahmet Emin
Çevirmen: Ahmet Emin

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Emin olan ve Etiket yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde Yazarı Kimdir ?

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde yazarı Ahmet Emin 'dır. Ahmet Emin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde PDF indir oku

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Etiket yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

"Son Endülüslü"nün yazarından ikinci bir roman…

Ahmet Emin, Gırnatanın yıkılmasından sonraEngizisyon mahkemelerinin ve Hristiyanların zulmüne karşıİbn-i Ferec'in komutanlığında yapılan destansı ayaklanmayı anlatır.

Yazar, Endülüs Müslümanlarının trajedisini ve direnişini;aşk, ihanet ve kahramanlık üçgenindetarihsel gerçekler ışığında tutarlı bir şekilde ele alıp işlemiştir.

Yirmi yıl kadar önce bir Morisko, mahkememizin eline düştü.Evini arama esnasında bu kâğıdı bulduk.Her çeşit işkence uygulanmasına rağmen hakkında hiçbir şey konuşmadı.

Daha sonra hücresinde vefat ettiği gece, yüksek bir sesle gülmüş venöbetçi askerin anlaması için Kastilyaca sık sık şunu tekrarlamış:

"Ulaştı şüphesiz beklenen!
Sancak dikildi adına ...
Gırnata'nın eşiğindedir şu an"

(Tanıtım Bülteninden)

İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İbn-i Ferec: Gırnata'nın Eşiğinde, Ahmet Emin

Yorum Gönder